6C70433F-3695-4F62-84CA-343F54BD8600-1200x781.jpeg

ایمپلنت دیجیتال

بدون شک امروزه فن اوری دیجیتال در قرن بیست و یکم جایگاه ویژه ای در همه ابعاد زندگی بشر پیدا کرده است. رشته دندانپزشکی نیز از این قاعده مستثنی نبوده و نیست ، به طوریکه یکی از مواد درسی که رشته دندانپزشکی در کشورهای پیشرفته تدریس میشود دندانپزشکی نوین یا  دیجیتال می باشد.

دندانپزشکی دیجیتال در حوزه های مختلف دندانپزشکی از جمله  تشخیص ، طرح درمان ، زیبایی و ایمپلنت  و بازسازی های فکی – صورتی نیز وارد شده است که در این مقله مختصری در مورد کاربرد ایمپلنت دیجیتال می پردازیم.

ایمپلنت دیجیتال چیست؟

دندانپزشکی و به خصوص ایمپلنت با محوریت دیجیتال ، می تواند جایگزین بسیار مناسبی برای روشهای سنتی جراحی  ایمپلنت ، پروتز ثابت ، زیبایی و … باشد.به منظور کاهش مشکلات احتمالی در روشهای قدیمی ، با کمک فن آوری دیجیتال میتوان سرعت ، دقت ، کیفیت به مراتب بالاتر و زیبایی در خلق درمانهای بهتر برای بیماران گرامی صورت میگیرد.

به همین منظور مطب درمانهای پیشرفته  ایمپلنت و زیبایی دکتر شبستری نیز همگام با پیشرفتهای تکنولوژی دیجیتال از این فن آوری در درمانهای زیبایی و ایمپلنت بهره خواهد برد و به ارائه بهترین خدمات با بالاترین کیفیت در عین دقت بالا خواهد پرداخت

ایمپلنت دیجیتال

در دیجیتال ایمپلنت یک راهنمای جراحی  توسط دستگاههای بسیار دقیق ساخته میشود .چرا راهنمای جراحی ساخته میشود ؟ راهنمای جراحی چه مزیت هایی برای بیمار دارد؟ این روش چه فرق هایی با روشهای سنتی دارد؟ و سوالات بسیار زیادی که به آن پاسخ خواهیم داد.

با کمک راهنمای جراحی ، تشخیص و طرح درمان ، همچنین عمل جراحی ایمپلنت در زمان بسیار کوتاه و به طور دقیق انجام خواهد شد.این روشی مطمئن و ایمن برای بیمار است و موجب میشود بیمار جلسات کوتاه و در زمان اندکی صاحب ایمپلنت و پروتز ثابت گردد.

با کمک راهنمای جراحی به طرز بسیار دقیقی از همان ابتدای جراحی میتوان ، اباتمنت بیمار را تحویل داد و جایگذاری نمود.جایگذاری اباتمنت باعث میشود حداقل آسیب به لثه وارد شود و فرم و قرارگیری لثه در اطراف ایمپلنت بسیار زیبا باشد و تطابق بیولوژیکی و زیبایی فوق العاده ای به همراه پروتز ثابت داشته باشد.

چه ابزار یا عکسهایی در این روش مورد نیاز است؟

یکی از ملزومات این روش این است که بیمار حتما باید عکس اسکن شده یا CBCT  داشته باشد.مورد بعدی این است که یک تصویر برداری داخل دهانی از بیمار به عمل می آوریم و اگر دوربین داخل دهانی موجود نباشد میتوان از فک بیمار مدل گچی (کست ) تهیه کرد.علت نیاز به عکس اسکن این است که  به طور دقیق لندمارک یا (نشانه) های آناتومیکی فک بیمار اعم از سینوس ، عصب تحت فکی و چانه ای و دوری و نزدیکی به عصب را در این عکس ها خواهیم دید.

ایمپلنت فوری

درحالیکه در رادیوگرافی پری اپیکال یا OPGنمیتوان به طور دقیق این موارد را مشاهده کرد چرا که در عکس پری اپیکال محدودیت مشاهده نواحی اطراف بی دندانی را داریم و در عکس OPG هم بزرگنمایی یا روی هم افتادگی دندانها و لندمارک ها باعث میگردد فضای استخوانی مورد نیاز برای دریل کردن و قرار دادن ایمپلنت را  دقیقا اندازه گیری نماییم.

مورد دیگر این است که عکسهای OPG  و یا پری اپیکال تصویر دو بعدی به ما میدهند و نه تصویر سه بعدی ، در حالیکه تصویر اسکن شده نمای سه بعدی به دندانپزشک ارائه میکند.

نکته بسیار مهم این هست که هنگامی که راهنمای جراحی در داخل دهان بیمار قرار میگیرد کاملا روی دندانها و لثه و ناحیه بی دندانی فیکس و ثابت میگردد و تکان نمیخورد.این مورد باعث میگردد هنگام دریل موقعیت اصلی استخوان دریل شود و حداقل برداشت بافت استخوانی را داشته باشیم.

برای دیدن و دریافت تصاویر و اطلاعات بیشتر در این زمینه و سایر موارد به کانال تلگرام دکتر شبستری و همینطور اینستاگرام دکتر شبستری مراجعه بفرمایید :

ایمپلنت دیجیتاللامینیت دندان-ایمپلنت دیجیتال

-آدرس کانال تلگرام : drshabestari@

آدرس اینستاگرام : drshabestari3


پاسخ دادن

آدرس ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری نشانه گذاری شده اند *


سئوالات پر تکرار

طول عمر و دوام ایمپلنت چقدر است
ایمپلنت بدون جراحی چیست
قیمت ایمپلنت چند است
دلیل تفاوت قیمت (زیبایی- ایمپلنت ) در مطب های مختلف
قسمت های مختلف تشکیل دهنده ایمپلنت چیست
مدت زمان مورد نیاز برای یک درمان موفق
مراقب افراد بدون تخصص و مداخله گر در پروسه درمان باشید
فایل ویدیو

فعالیت ما را دنبال کنید

متن ویدیوهای آموزشی منتشر شده از دکتر در برنامه بسوی زندگی در شبکه 5 استانی خراسان رضوی




کلیه حقوق این قالب مربوط به مطب دندانپزشکی شبستری می باشد طراح نوآوران پردازش

فیلترها: لیست تگ ها برای جستجو